tandlæge

Bestil tid hos din tandlæge i Næstved

Bestil tid hos din tandlæge i Næstved

advertorial

De fleste danskere er gode til at gå til tandlæge og få tænderne tjekket og renset. Men det er ikke lige let for alle at få booket en tid.

Hjælp jeg lider af tandlægeskræk – hvad gør jeg?

Er en af de mange danskere som rent faktisk oplever symptomer på panisk angst ved den blotte tanke om at sætte dig i tandlæge stolen? Så undgår du sikkert tandlæge besøget for enhver pris.

Tandlægeskræk er en anerkendt angstlidelse som rammer rigtig mange mennesker, og som i reglen har grund i dårlige oplevelser med tandlæger tidligt i livet. Selv om der reelt ikke er noget at være bange for er der dog grund til at tage denne lidelse endog meget alvorligt.

Tandlægeskræk kan nemlig være skyld i at diverse dårligdomme i tænder og i tandkød kan få lov til at udvikle sig, og til sidst give anledning til store smerter og måske endda direkte farlige og sundhedsskadelige tilstande.

I sidste ende kan en vægring mod tandlægebesøg medføre at man bliver nødt til at gennemgå dyre, langtrukne og smertefulde behandlings forløb. Og så kan det trods alt bedre betale sig at passe sine rutinemæssige tandlæge besøg en eller to gange om året.

Lad Tandlægerne Dickow & Lindkær hjælpe dig med din tandlægeskræk

Hos Tandlægerne Dickow & Lindkær – din tandlæge i Næstved – kan du få kompetent hjælp til dine tandlidelser også selv om du døjer med tandlægeskræk. Du skal blot anføre dette i forbindelse med tidsbestilling. Så vil der blive sat ekstra tid af til din konsultation således at du selv kan styre tempoet og få de pause du har brug for.

På den måde behøver du ikke lade din tandlægeskræk være til hinder for at bevare dine tænder smukke og sunde. Og så slipper du for fremtidige tandudtrækninger eller kirurgiske indgreb.

Bestil tid til tandbehandling hos Tandlægerne Dickow & Lindkær på dltand.dk