Skønhedsprodukt / Solcreme

Brug solcreme som det bedste skønhedsprodukt

Brug solcreme som det bedste skønhedsprodukt

Du har sikkert hørt det et utal af gange: Huske at bruge solcreme. Det er faktisk helt utroligt vigtigt at bruge solcreme. Og det er derfor du hele tiden får det at vide.

Hvorfor er det vigtigt at bruge solcreme?

Det er vigtigt at bruge solcreme fordi solcreme indeholder nogle filtre som beskytter huden mod skadelige UV stråler. Foruden mange gavnlige effekter – for eksempel ansporing til dannelse af D vitamin i huden – har solen mange ødelæggende virkninger. Du kan for eksempel pådrage dig en grim sol skoldning eller forbrænding når du udsætter din hud for store mængder sol lys over en længere periode.

Du har helt sikkert prøvet hvordan det føles at være blevet sol skoldet på lår, mave eller ryg efter solbadning. Det kan gøre ondt hele natten, og du vil ikke kunne gå ud i solen næste dage.

En forbrænding kan være alvorlig nok i sig selv, og medføre langvarige skader på din hud. Men den virkelige fare ligger i den hudkræft som en sol forbrænding kan medføre.

Hvert år rammes i hundredvis af danskere af hudkræft som følge af overdrevet solbadning gennem mange år. Derfor bør du søge at undgå dette ved for det første at begrænse din tid i solen og for det andet beskytte dig mod solens stråler når du går uden for en dør. Det kan du gøre med den rette beklædning som dækker skuldre og arme, en smart solhat som beskytter ansigtet – og så en god solcreme med en høj UV faktor.

Hvor kan jeg finde solcreme i høj kvalitet?

Når du køber solcreme, solspray og aftersun produkter er det en god idé at vælge produkter fra samme brand. Du kan med fordel købe solcreme fra producenten Australian Gold som fører mange forskellige sol produkter. Du kan se det store udvalg af solcreme fra Australian Gold på https://smoerdigind.dk/