Misbrugscenter

Få behandling af pillemisbrug eller alkoholisme på professionelt misbrugscenter

Få behandling af pillemisbrug eller alkoholisme på professionelt misbrugscenter

advertorial

Er du bekymret over dit pille- eller alkoholforbrug, og føler du at det er lidt overdrevet? Så bør du overveje om det er på tide at opsøge behandling for misbrug.

Hvordan bliver man misbruger?

Det er de færreste misbrugsramte personer som har taget en bevidst beslutning om at oparbejde et misbrug. Ligeledes er det meget sjældent at et afhængigheds betinget misbrug opstår fra den ene dag til en anden.

Alle mennesker kan ende i et misbrug hvis de over længere tid oplever et eskalerende forbrug at et afhængigheds skabende stof. Det kan for eksempel være receptpligtig medicin eller alkohol. Begge substanser udgør et stort problem i forhold til folkesundheden idet de er særdeles afhængigheds skabende. Og et misbrug af piller eller alkohol kan gå hen og blive direkte invaliderende.

image

Hvis du for eksempel har fået udskrevet smertestillende medicin i form af opioider i forbindelse med en operation eller kroniske smerter er du i risiko zonen for at blive misbruger, idet det er meget nemt at blive afhængig af denne type læge ordineret medicin.

Det samme gælder for de angst dæmpende benzodiazepiner. Og vi ved alle sammen godt hvor slemt det hurtigt kan ende for mennesker som er blevet afhængige af alkohol.

Du bør, med andre ord, være meget obs på dit forbrug af disse medicin typer samt alkohol. Hvis du oplever at du ikke kan klare dig gennem hverdagen uden en opstrammer fra morgenstunden, eller du hele tiden tænker på hvor dit næste pille fix skal komme fra, er den allerede gal. Og så bør du hurtigst muligt søge professionel behandling.

Hvor får jeg den bedste misbrugsbehandling?

Hos Behandlingscenter Stien, som er et af de misbrugscentre i Danmark med den højeste succes rate, kan du få professionel behandling af såvel alkoholmisbrug som afhængighed af læge ordineret medicin. Læs mere på behandlingscenter-stien.dk