Få luft i budgettet med en besparende varmepumpe

Få luft i budgettet med en besparende varmepumpe

Skal dit hjem opvarmes på miljømæssigt forsvarlig og særdeles energi effektiv vis? Så bør du overveje at skifte dit gamle fyr eller dine upraktiske elektriske radiatorer ud med en moderne varmepumpe.

Hvorfor skal jeg købe en varmepumpe?

Der er rigtig mange gode grunde til at skifte dit nuværende opvarmnings system ud med en varmepumpe. For det første kan du spare op mod firs procent af dine årlige udgifter til opvarmning af huset – især hvis du på nuværende tidspunkt betjener dig af et gammelt fyr, som ofte skal renses og repareres, og som ikke har samme brændstof økonomi som da det var nyt. En luft til vand varmepumpe vil kunne varme såvel dit brugsvand (det vand, du bruger til at bade i) og vandet, som cirkulerer i radiatorerne op med langt højere effektivitet og drift sikkerhed. Og du vil kunne glæde dig over lavere udgifter til brændstof og reparationer.

Besparelsen vil også kunne mærkes, hvis du benytter elektrisk opvarmning af dit hus. Elradiatorer er måske den mest ineffektive form for opvarmning, der findes – og hvis du vælger at skifte dine gamle elovne ud med luft til luft varmepumper, vil du hurtigt kunne mærke en forskel.

En luft til luft varmepumpe varmer luften i rummet op på langt mere effektiv vis, idet den varme luft blæses ud i rummet. Dette giver en langt bedre udnyttelse af den tilførte energi, hvilket vil kunne ses på elregningen. Samtidig er langt de fleste luft til luft varmepumper forsynet med et moderne luft filter, som både renser og fugt regulerer den cirkulerede luft. Dette betyder for det første et sundere og mere behageligt indeklima, for det andet, at behovet for udluftning falder, og du således slipper for at lukke varmen ud.

Køb varmepumpe i Vejle online

Du kan se et stort udvalg af begge typer varmepumpe på givekoleservice.dk