billån

Finsiering af bil ved fordelagtigt billån

Finsiering af bil ved fordelagtigt billån

Står du for at skulle købe ny bil, er du sikkert udmærket klar over, at der her ikke er tale om nogen lille økonomisk udskrivning. I Danmark er nye biler belagt med skatter og afgifter, som sender nyprisen på samtlige fabriksnye biler på himmelflugt. Det er således ganske urealistisk at forestille sig, at man som gennemsnitlig lønmodtager vil kunne betale en ny bil kontant. Og derfor eksisterer der såkaldte bil lån, som kan være en god håndsrækning, når det handler om finansiering af bilkøb.

Hvorfor skal jeg købe en helt ny bil?

Der kan være mange gode grunde til hvorfor det bedst kan betale sig for dig at investere i en ny bil. Hvis du til daglig triller undt i en gammel spand, som efterhånden tilbringer mere tid på værkstedet end i garagen, vil du med stor sandsynlighed mærke negative effekter af dette i familiens budget.

En bil vil, i takt med at den får flere år og kilometer på bagen, uvægerligt blive slidt, hvilket for det første betyder, at dens dele skal udskiftes med jævne mellemrum. Dette repræsenterer i sig selv en enorm omkostning – og et stort irritations moment, hvis man er afhængig af bilen i det daglige. For det andet vil brændstof økonomien blive ringere, da en slidt motor er meget lidt effektiv.

Foruden de omkostninger, som direkte hidrører fra denne slitage, kan du indregne udgifterne til grønne afgifter og parkerings licens, som er høje for en gammel, ikke miljøvenlig bil. Med en ny bil falder disse udgifter, og du kan tilmed roligt regne med, at din nye bil ikke skal nær så hyppigt på værksted som den gamle. Derfor kan du med fordel investere i en ny bil – og mangler du et hurtigt bil lån, kan du ansøge online på Ikano Banks hjemmeside. Læs mere om Ikano Bank billån på ikanobank.dk