Forebyg tandsygdomme med regelmæssige tandlægebesøg

advertorial

Det er vigtigt at gå til tandlæge mindst én gang om året. Uanset hvor gammel du er, og uanset om du nogen sinde har oplevet problemer med dine tænder eller med dit tandkød, er forebyggelse essentiel. I hvert fald hvis du ønsker at bevare dit blivende tandsæt sundt og intakt hele livet igennem-.

Få hjælp til dine ødelagte tænder hos en tandlæge

Foruden forebyggende arbejde kan en tandlæge også tilbyde hjælp når skaden er sket. Har en syreskade udviklet sig til et decideret hul i en af dine tænder kan du hos din tandlæge få renset hullet og lappet det med en solid plast fyldning.

Er nerven beskadiget kan tandlægen for at forebygge rodspids betændelse fjerne nerven ved det der kaldes en rodbehandling. Hvis tandens krone har taget så megen skade at den ikke kan reddes kan tandlægen slibe kronen ned til en kegleformet spids hvorpå der kan monteres en kunstig tandkrone.

Nu om studer er det nærmest ikke til at se forskel på kunstige tandkroner og så de rigtige tænder. Og med en kunstig tandkrone i høj kvalitet kan du både tygge og gnave.

Endelig kan tandlægen, i fald tanden er alvorligt medtaget, fjerne denne ved udtrækning og erstatte den ed et såkaldt tandimplantat. På implantatet monteres en kunstig tandkrone som beskrevet oven for.

Dette er en relativt langtrukken og dyr procedure. Derfor anbefales det at du passer rigtig godt på dine tænder i hverdagen – og sørger for at besøge din tandlæge en til to gange om året.

Find din tandlæge i Gistrup

Hvis du bor i Storvolde, Klarup eller Gistrup hedder din nærmeste tandlægeklinik Tandlægerne i Klarup. Hos Tandlægerne i Klarup får du professionel tandbehandling af dygtige og erfarne tandlæger, klinikassistenter og tandplejere.

Book tid til et tandtjek med tilhørende tandrensning hos Tandlægerne i Klarup via hjemmesiden tandlaegerne-klarup.dk