dør

Her er en smart ting ved glas i ens dør

Her er en smart ting ved glas i ens dør

advertorial

Glasset skal her læses som den rude, man kan have i en dør, og man kan vælge at have en enkelt sektion af døren have en rude, mens man kan vælge mere eller mindre at have en hel glasdør.

Her er i hvert fald en smart ting, som man kan bruge med en glasdør, hvor man skal sørge for, at den nederste del er af glas, om det er sådan en dør, der deler hjemmet op, eller man bruger den som havedør.

Det vil næppe gå an som en dør til et beboeligt værelse eller til toiletfaciliteterne, men som de nævnte steder vil det fungere helt optimalt.

Og det er især forældrene, der skal læse med her.

For om man har de små børn til at lege i et tilstødende lokale, eller man har dem ude i en afgrænset have, hvor de kan lege lidt, så bliver det hele meget nemmere med en dør med glas i.

dør

Det bliver godt for dig som forælder med den her slags dør

For på den her måde kan du lettere holde øje med ungerne, og hvad de laver, og hvis de er væk fra sin synsvinkel, så kan du hurtigt få øje på dem igen.

Så er man pludselig ikke så bange, når man ikke kan høre, hvad de laver, eller man mistænker en lyd for at være noget, der ikke er godt for børnene på den ene eller anden måde.

Som forælder er det nemt at bekymre sig gevaldigt meget for ens små børn, men det hænger tit sammen med, at man ikke kan holde øje med dem.

Og man skal trods alt også slappe af og lade børnene lege for sig selv, og så giver det mere ro i kroppen, at man direkte kan se hen på, hvad ungerne laver, når der er en rude – eller flere – i en dør.