makeup

Hvor meget makeup har du brug for?

Hvor meget makeup har du brug for?

Måske har du ofte hørt sætningen som kvinde fra din elskede mand:

“Skat, du er så meget smukkere uden makeup på!”

Men så ved du nok også, at mænd er gode til at lyve og vil gøre meget for at sikre, at du er glad, og desuden er mænd – overordnet set – ikke gode til at bedømme, hvornår tøj, mode og makeup er flottest.

Og hvordan var det lige, at du og din mand fandt sammen? Var det ikke noget med, at du havde makeup på den dag? Så han så jo faktisk dig med makeup for første gang!

Mange tror nemlig fejlagtigt, at makeup er noget, som (hovedsageligt) kvinder bruger, fordi de er usikre på sig selv og forsøger at fjerne mindre skønhedsfejl ved sig selv.

Men makeup er også noget, som man tager på for at skeje sig lidt ud eller gøre noget anderledes ved sig selv, om det så er i forbindelse med en særlig begivenhed, eller bare fordi man gerne vil tage sig pæn ud i en hverdag.

Mange kvinder har det samme makeup-udstyr liggende, som de har brugt i mange år og køber nyt af dette, fordi de ved, at det passer til deres hud, ph-værdi og ikke er allergisk overfor disse produkter.

Andre kvinder skal have et stort arsenal af makeup liggende, fordi de kan lide at lege sig frem og hele tiden prøve noget nyt, på samme måde som de ikke vil have den samme kjole på ved to anledninger.

Selvfølgelig er det dog en begrænsningens kunst nogle gange at gå med makeup, for god makeup kan være subtil i sin tilstedeværelse, mens for meget helt kan udviske, hvilken person man har med at gøre.

Men trænger du til at forsøge dig med noget nyt makeup eller bare finde det, du altid sværger til, så Se det store udvalg af makeup her.