label m

Naturlig og professionel hårpleje og styling med Label M

Naturlig og professionel hårpleje og styling med Label M

Elsker du at vaske og pleje dit hår med lækre produkter? Lægger du stor vægt på, at de produkter, du anvender til vask, pleje og styling er tilsat så få kunstige tilsætningsstoffer som overhovedet muligt? Og elsker du duften af naturlige pleje og styling produkter til håret? Så kan du med fordel kigge nærmere på de mange produkter til pleje, styling og vask af håret fra det kendte brand Label M.

Hvad er Label M?

Label M er et innovativt brand med speciale i naturlige produkter til pleje, vask og styling af hår. Label M blev grundlagt i 2015, og kunne på det tidspunkt præsentere femten eksklusive hårprodukter. I dag er der over 80 produkter i Label Ms produktkatalog, inddelt i fire logiske kategorier, som kaldes de fire C’er: Cleanse, Condition, Create og Complete.

Hvilke typer produkter fremstiller Label M?

De fire C’er står for de forskellige trin i dine hår rutiner. Cleanse er den indledende vask. I denne kategori finder du lækre, plejende shampooer, som er tilpasset de enkelte hårtyper. Uanset om du har tørt og fint hår, kraftigt hår, hår med tendens til at fedte eller en hovedbund, der skæller, kan du hos Label M finde den helt rigtige shampoo til netop dit hår. Det samme gælder produkterne i Condition serien, som består af nærende og plejende balsam, conditioner, hårkur og andre blødgørende produkter. Og i Create og Complete serien finder du alle de produkter, du har brug for i forbindelse med styling af dit hår. Alle produkter fra Label M er fremstillet med basis i naturlige ingredienser og råvarer, og efter metoder, som på bedste vis bevarer de plejende og nærende egenskaber i disse.

Hvor kan jeg købe Label M online?

Hos smukkere.dk finder du i den online shop et stort og varieret udvalg af hår produkter.