Mode

Smukke øreringe til enhver anledning

Smukke øreringe til enhver anledning

advertorial

Skal dine smykker udstråle glamour og eksklusivitet, minimalisme og stilbevidsthed eller romantik og feminisme? Det er helt op til dig. Du kan nemlig bruge smykker til at skabe dit helt personlige udtryk, som passer til dig og din stil.

Øreringe til alle anledninger

Øreringe er et smykke, du kan bruge i alle sammenhæng – om det er på kontoret, til søndagsbrunch eller til den store fest. De findes i et utal af typer og varianter, så der er massere at vælge mellem. 

F.eks. kan du få diskrete ørestikkere, som er fine til det mere afdæmpede og minimalistiske look, men du kan også vælge ørehængere som står mere tydeligt frem. Til løst hår kan det være en god idé at vælge ørehængere eller de populære creoler, da de kan ses tydeligere bag håret, hvor de små ørestikkere hurtigt kan forsvinde.

Har du flere huller i øret, så kan du også nemt kombinere flere slags øreringe i forskellige materialer, størrelser og farver for at skabe et helt unikt og personligt udtryk.

Mode

Dansk design i særklasse

Hvis du er på udkig efter nye øreringe til smykkeskrinet, og du vægter kvaliteten højt, så kan du f.eks. gå efter de skønne Julie Sandlau øreringe. Julie Sandlau er et dansk smykkebrand, som altid leverer smykker af højeste standard. Her kan du finde et væld af smukke kollektioner med masser af fine designs.

Der er meget at vælge mellem, når det gælder både type, størrelse, farve og materiale på øreringene. Dog er der en klar rød tråd, hvor den høje kvalitet, det gode materialevalg og ikke mindst det enkle og stilrene design går igen. Den skandinaviske stil ses tydeligt i de rene linjer og det minimalistiske udtryk, som er moderne og tidløst på samme tid. Blandt de mange smukke designs kan du helt sikkert finde dine nye øreringe fra Julie Sandlau.