Som elektriker kan man falde i kartel-fælden

Som elektriker kan man falde i kartel-fælden

Der er mange ting, man skal have styr på, når man er ved at etablere ens eget elektriker-firma, for alle kan jo ikke være lige så etablerede som disse http://egebjerg-el.dk/

Og nogle ting bliver man simpelthen bare nødt til at lære via egen hånd og erfaring, hvor det ofte er de små succeser og de store fiaskoer, der sender en videre i tilværelsen. 
Det er hårde lærepenge, men det er nødvendigt, hvis man skal høste den erfaring på egen krop, så man ved, hvad man gjorde forkert, og hvordan man kan gøre det succesfuldt senere.

Set udefra kan mange chefer virker stressede og have travlt konstant, men det er fordi, de har mange udfordringer og ansvar at bære på sig, men de nyder processen, og ved næste projekt har de lært nok til at være standhaftige og tro på deres erfaringer og de råd, de har fået med på vejen.

Nogle af disse udfordringer og faldgruber kan man se på miles afstand og ved, at man enten skal styre udenom dem, eller at man bliver nødt til at håndtere dem, når de kommer, og så må man ellers forsøge at være forberedt og se, hvad man kan gøre, når det sker – og næste gang ved man, hvad man skal gøre.

Men noget kan man også blive luret ind i, selvom man måske havde oplevet, at det var de bedste intentioner, man blev mødt med.

Det kan måske være nogle, der giver sig ud for at være en et sammenrend af elektriker-firmaer, der støtter hinanden, giver gode råd og så videre, men du har måske ikke hørt om dem før, men bliver mødt med velvilje.

Problemet er så, at der rent faktisk var tale om kartelvirksomhed, hvor man deler opgaver mellem sig og inddeler områder på samme måde, som bander gør det.

Og før man har set sig om, er man så indblandet, at man har gjort noget kriminelt.

Undersøg derfor altid den slags forud.