Brugte biler Svendborg

Spar penge – køb brugt

Spar penge – køb brugt

advertorial

Hvis du er på udkig efter biler i Svendborg, skulle du måske overveje at finde en brugt. På den måde kan du spare penge, men på den anden side mister du fornemmelsen af fabriksny bil.

Der kan være gode grunde til at købe en sprit ny bil, der lige er rullet ned fra samlebåndet og aldrig har været eget af andre end dig. Den har også kun kørt for at komme på plads hos forhandleren. Der er garantier og sikkerhed for, at der ikke er skjult rust eller slidtage, som ikke ses ude fra eller ved en undersøgelse på et værksted. 

Men på den anden side kan du spare penge ved at købe en bil, der bare er en  lille bitte smule brugt. I samme øjeblik bilen ruller ud fra forhandleren og ind ad indkørslen hos den første ejer mister den en markant del af sin værdi – det er ikke længere en ny bil! Det kan derfor være en mulighed for at få drømmebilen til en lidt mere overkommelig pris, at man finder den på markedet for brugte biler.

Brugte biler Svendborg

Vær meget opmærksom på hvad det er du køber, når bilen er brugt

Som antydet oven for skal man selvfølgelig tænke på, at en brugt bil er netop brugt – og dermed kan være slidt. Er det en næsten ny bil bør rust selv sagt ikke være et problem, men ved biler, der er bare nogle år gamle er det noget man skal se godt efter inden man køber den. Rust kan hurtigt slå en bil ihjel og der er nogle modeller, som er særligt hårdt angrebet.

Sørg for at få tjekket bilen godt igennem i det ydre og indre, mekanisk dele, motor og så videre. Men sørg også for at sikre dig, at der ikke er et lån med pant i bilen, som følger med bilen over til dig.